Boulder

28
Sep

Boulder

Koleksioni Boulder merr frymëzim nga eleganca natyrore e gurit. Këto pllaka janë kundër rrëshqitjes ku ju lejojnë të krijoni një vazhdimësi vizuale të mrekullueshme në çdo projekt. Janë të përshtatshme për të gjitha llojet e sipërfaqeve, si brenda dhe jashtë.

Read more →
24
Sep

Mineral Chrome

Pllaka prej porcelani të dalluara nga një larmi ngjyrash që shfaqin një efekt tre-dimensional. #MineralChrome pllakat mund të përdoren për të mbuluar të gjitha llojet e sipërfaqeve, si brenda dhe jashtë.

Read more →
09
Sep

Nature

Me një gamë të hijeve të pasura natyrore të tokës, koleksioni i ri i pllakave qeramike të Natyrës sjell një kthesë bashkëkohore në materialet tipike të tokës. Ngjyrat relaksuese dhe shkrirjet delikate të ngjyrave bashkohen me cilësitë e jashtëzakonshme të gurit prej porcelani, për të formuar pllaka të përshtatshme për të gjitha llojet e sipërfaqeve brenda dhe jashtë, si për dyshemetë ashtu edhe për veshjet e mureve.

Read more →
03
Sep

Kerinox

Efektet metalike janë tipari dallues i koleksionit Kerinox, i cili përfshin katër ngjyra dhe tre përfundime plotësuese të sipërfaqes. Pllakat e efektit metalik Kerinox kombinojnë estetikë moderne dhe të sofistikuar, ndjesi të prekshme dhe karakteristika teknike të klasit të parë, duke i bërë ato të përshtatshme për banim, ndërtesa, arkitekturë komerciale siç janë hotelet dhe restorantet. Pllakat prej gurit të porcelanit me efekt metalik mund të vendosen në kuzhina, dhoma…

Read more →
25
Aug

Atelier

Atelier është një koleksion i pllakave prej gurit të porcelanit pastel i krijuar për të plotësuar koleksionet e efektit të betonit, efektit të drurit, efektit të mermerit, efektit metalik dhe efektit të gurit në çdo mur të brendshëm ose të jashtëm në hapësirat tuaja. Paleta moderne dhe e gjithanshme e Atelier shton një atmosferë të stilit të lartë në çdo mjedis bashkëkohor dhe është e përkryer për papafingo metropolitane dhe…

Read more →
05
Aug

Patio

Pllakat e dyshemesë Patio dallohen për performancën e tyre të lartë dhe ndjenjën natyrale. Bëjeni zgjidhjen perfekte për oborret, verandat, ballkonet dhe tarracat tuaja! #Tecnomarket #patio #patiogreay #patiowhite #patiobeige #patiogold #qeramika #elegancë

Read more →
23
Jul

Metropolis

Metropolis, një koleksion me efekt betoni që shkon përtej konceptit të pllakave modulare, drejt dizajnimit të hapësirave të vazhdueshme, në të cilat pllakat qeramike bëhen element i projektimit që mund të përdoren për të mbuluar të gjitha llojet e sipërfaqeve, si brenda dhe jashtë. #Tecnomarket #metropolismud #metropolisgreige #metropoliswhite #metropolissilver ##metropolisbianco #qeramika #elegancë

Read more →
07
Jul

Limestone

Koleksioni i pllakave Limestone është i frymëzuar nga gurët natyrorë më të rrallë dhe më të çmuar. Natyra dhe kultura takohen në këtë koleksion të aftë t'i përgjigjen evolucionit të shijes ndërkombëtare dhe kërkesave më të azhurnuara të rezistencës ku dhe mirëmbajtja është shumë e lehtë. Pllakat Limestone të bëra nga gresi prej porcelani janë rezultat i teknologjisë më të mirë të prodhimit të zgjeruar nga kërkimi estetik dhe inovacionit…

Read more →
01
Jul

OPUS

Pllakat OPUS prej çimentos janë rikthyer në modë në botën e larmishme të gresit të porcelanit. Me efektet e tyre delikate të ngjyrave, dekorimet e sofistikuara dhe modelimet elegante gjeometrike, koleksioni Opus prej porcelani me efekt çimentoje të cilat sjellin një bukuri të kohës së vjetër në çdo hapësirë ​​të shtëpis tuaj, duke krijuar një atmosferë emocionuese dhe shumë mikpritëse. #Tecnomarket #opus #beige #grigio #multicolor #qeramika #elegancë

Read more →
22
Jun

Basaltina

Të projektuara me koncepte avangardë dhe një pasion të thellë për të rimenduar dhe ri-interpretuar elementët e natyrës, Basaltina mishëron përzierjen midis materialeve natyrore dhe atë të intuitës bashkëkohore.

Read more →