Pietra Baugè

PROJECT DETAILS

Pllakat Pietra Baugè vijnë në katër ngjyra duke filluar nga bezhë në ngjyrë rëre dhe nga gri të lehtë në antracit.
Ekzistojnë gjithashtu si dekore për të zgjedhur e për të krijuar kompozime të pafundme.
Këto pllaka vijnë me një përfundim natyral për ambientet e brendshme dhe kundër rrëshqitjes me trashësi 20 mm për pjesën
e jashtme. Ato janë ideale për krijimin e vazhdimësisë vizuale të tarracave,
oborreve, verandave dhe vendkalimeve me terren zhavorr.

RELATED PROJECTS

Terre Toscane

Pllaka- Terre Toscane-

Brickworks Muretto – Petra

Brickworks Muretto - Petra- Pllaka-

Stile

Pllaka- Stile-

Ulivo

Pllaka- Ulivo-