Tavolato

PROJECT DETAILS

Pllakat me efekt druri antik Tavolato shfaqin ngjyra të ngrohta dhe bashkëkohore.
Ato lejojnë zgjidhje të gjithanshme dhe funksionale për ambientet rezidenciale dhe komerciale, duke përmbushur çdo kërkesë.
Ato kanë një efekt të veçantë të kokrrizave të drurit dhe vijnë në formatin 120 cm dhe trashësi të ndryshme.

RELATED PROJECTS

Marmora

Marmora- Pllaka-

Chalon

Chalon- Pllaka-

Steeltech

Pllaka- Steeltech-

Pietra Tiburtina

Pietra Tiburtina- Pllaka-