Për ne

tecnomarket---foto-

TecnoMarket by Mabetex Group

Çeramikë dhe Sanitari

Tecno Market by Mabetex Group eshte nje kompani e cila merret me shitjen e sanitarise dhe qeramikave nga prodhues te njohur Italian.

Tecnomarket është themeluar në vitin 1999, me seli në Bardhosh – Prishtinë. Si pasoje e zhvillimit të hovshëm dhe numrit të madh të klienteve, e pa të arsyeshëm të kaloj në një objekt më të madh dhe u vendos në Lebane.

Në fillim është marr me këto veprimtari: Sanitari, Qeramike, Vegla pune, Mjete ujesjellesi dhe izolim, Elektrike (llustera), Mobilje, Uniforma (rroba pune).

Ndërsa tani ushtron këto veprimtari: Qeramike, Sanitari, Laminat, Llustera, Ndriqim të jashtem,Tuba dhe folio izoluese, Dyer te blinduara.
Tecno Market gjithmonë ka gezuar besimin e klienteve të saj dhe ka arritur ti përmbush keresat ndaj tyre.

Tash gjendet në Lebane me sipërfaqe të showroomit me mbi 1000m² në Lebanë.
Tecno market tani ka edhe perfaqësinë e njëres ndër fabrikat më të mira Italiane “Ceramiche Piemme Valentino”.

Fakte interesante mbi kompanin tonë

1024
Bashkpunëtorë
2631
Klient
3254
Produkte

Cfarë thonë klientet tanë

Klientët

Unë dua te potencoj qe jam shumë i kenaqur me produktet e TecnoMarket!

Gentian Selimi

Produkt menagjer

Me të vertetë u jam shumë mirënjohës për zgjidhjen që më keni ofruar!

Gani Islami

Zyrtar i lartë

Nuk e kisha iden se në Kosovë mund të bëja një zgjedhje të tillë.

Besnik Bajrami

Doktor

PARTNERËT TANË