Brickworks Nuances

PROJECT DETAILS

Variacionet e ngjyrave janë tiparet dalluese të këtyre pllakave dekorative, të cilat dallohen për dizajnin e tyre minimalist dhe bashkëkohor.
Koleksioni Nuances përmban tetë ngjyra moderne – nga nuancat e ngopura të jeshiles dhe ngjyrës të kaltërt deri tek tonet më neutrale të bardhë e zi – njeashtu janë në versionin saten mat ose në versionin me shkëlqim.

#Tecnomarket #Çeramikë #Sanitari #Elegancë #Brickworks #Nuances

RELATED PROJECTS

Timeless

Pllaka- Timeless-

Terrazzo

Pllaka- Terrazzo-

Terre Toscane

Pllaka- Terre Toscane-

Brickworks Muretto – Petra

Brickworks Muretto - Petra- Pllaka-