Architecture

PROJECT DETAILS

Architecture është një koleksion i pllakave prej porcelani të qelqëzuar që dallohet për zgjidhjen e gjerë të ngjyrave neutrale të rafinuara. Të disponueshme me një përfundim natyral, të lëmuar ose me shkëlqim, këto pllaka dyshemeje dhe muri janë perfekte për ambientet e brendshme dhe të jashtme të projekteve elegante bashkëkohore, minimaliste ose industriale.

RELATED PROJECTS

Pietre di Paragone

Pietre di Paragone- Pllaka-

Geowood

Geowood- Pllaka-

Country Wood

Country Wood- Pllaka-

Architecture

Architecture- Pllaka-