Marmoker

PROJECT DETAILS

Koleksioni Marmoker me shkëlqimin dhe efektet e bukura të ngjyrave të mermerit, duke e bërë çdo atë shumë unike.
Marmoker përfshin një përzgjedhje të gjerë ngjyrash dhe tekstesh, dhjetë madhësi dhe tre përfundime, duke i dhënë një avantazh bashkëkohor sipërfaqeve klasike të mermerit.
Këto pllaka me karakteristika teknike të klasit të parë janë një zgjedhje e natyrshme nëse doni të shtoni një prekje luksoze dhe elegante në dyshemetë e mureve të çdo ambienti.

RELATED PROJECTS

Marmora

Marmora- Pllaka-

Chalon

Chalon- Pllaka-

Steeltech

Pllaka- Steeltech-

Pietra Tiburtina

Pietra Tiburtina- Pllaka-