Le Ville

PROJECT DETAILS

Koleksioni Le Ville i jep një kthesë moderne pllakave terrazzo veneciane, ndër krijimet më të njohura dhe më të pëlqyera italiane ndër shekuj. Le Ville është një koleksion i gjithanshëm që përshtatet në çdo hapësirë, nga dyshemetë te muret, si brenda ashtu edhe jashtë. Pllakat me veshje kundër rrëshqitjes për pjesët e jashtme (20 mm të trasha) ndihmojnë në krijimin e sipërfaqeve harmonike të pandërprera që duket se vazhdojnë nga ambientet e brendshme. Le Ville është koleksioni i përsosur për sipërfaqe të mëdha, të tilla si dyshemetë e hoteleve, restoranteve dhe dyqaneve, por gjithashtu shton stil dhe karakter në çdo dhomë në shtëpinë tuaj. Pllakat Le Ville me efekt terrazzo janë të korrigjuara dhe krejtësisht të rrafshëta, duke i bërë ato së bashku me formatin e madh 120×120 cm, ideale për të krijuar sipërfaqe elegante dhe bashkëkohore të pandërprera me linja minimale.

#Tecnomarket #Çeramikë #Sanitari #Elegancë #LeVille

RELATED PROJECTS

Steeltech

Pllaka- Steeltech-

Pietra Tiburtina

Pietra Tiburtina- Pllaka-

Opus

Opus- Pllaka-

Era

Era- Pllaka-