Cemento Rasato Grigio

16
Apr

Cemento Rasato Grigio

Pllaka dyshemeje dhe muri prej porcelani, shquhen për pamjen dhe ndjesinë e tyre autentike, këto pllaka të ngjashme të betonit i shërbejnë arkitekturës bashkëkohore dhe janë perfekte për hapësira banimi, komerciale dhe publike.

Read more →
04
Mar

Grigio

Grigio është material për dyshemenë që shërben si sfond për mure elegante, një shtresë reflektuese e cila sjellë elegancë dhe zbukuron ambientet tuaja. Ky material i jep dyshemesë sigurinë maksimale, dhe ngjyra nga jashtë mbetet e pandryshuar por sipërfaqja mund të jetë e mveshur për të reflektuar dritën dhe hijen.

Read more →
02
Mar

Bianco

Origjinaliteti që gjallëron secilën pjesë së shtëpisë suaj! Pllakat Bianco, nga prodhuesi superior Italian.

Read more →
02
Mar

Claymood Gray

Rezultati i përzierjes estetike i dy materialeve llak dhe çimento, mundëson që ambienti juaj të duket tërësisht ndryshe dhe unik!

Read more →
27
Nov

Uniquestone Nite

"Uniquestone Nite" një koleksion i frymëzuar nga estetika e gurëve, granitëve dhe mermerëve të ndryshëm. Stili i çdo mjedisi, qoftë banesor apo komercial.

Read more →
27
Nov

Uniquestone Silver

"Uniquestone Silver" pllaka që karakterizohen për përshtatshmërinë e tyre me ambiente nga më të ndryshmet, nga ato klasike deri tek ato moderne.

Read more →
1 4 5 6