Amazzonia

PROJECT DETAILS

Amazzonia është koleksioni i pllakave prej porcelani i përsosur për çdo sipërfaqe!
Karakteristikat e shkëlqyera prej porcelani i bëjnë këto pllaka jashtëzakonisht të gjithanshme.
Kjo është arsyeja pse koleksioni Amazzonia është perfekt për çdo ambient të brendshëm ose të jashtëm dhe çdo stil, qoftë klasik, bashkëkohor, elegant urban apo minimalist.
Këto pllaka të korrigjuara si guri vijnë me një përfundim natyral për ambientet e brendshme dhe një fund anti-rrëshqitës me trashësi 20 mm për pjesët e jashtme.

RELATED PROJECTS

Timeless

Pllaka- Timeless-

Terrazzo

Pllaka- Terrazzo-

Terre Toscane

Pllaka- Terre Toscane-

Brickworks Muretto – Petra

Brickworks Muretto - Petra- Pllaka-