Cemento Rasato Grigio

PROJECT DETAILS

Pllaka dyshemeje dhe muri prej porcelani, shquhen për pamjen dhe ndjesinë e tyre autentike, këto pllaka të ngjashme të betonit i shërbejnë arkitekturës bashkëkohore dhe janë perfekte për hapësira banimi, komerciale dhe publike.

RELATED PROJECTS

Metropolis

Pllaka-

Limestone

Pllaka-

OPUS

Pllaka-

Basaltina

Pllaka-

Scroll Up