TITANO

15
Jun

TITANO

Pllaka prej porcelani të rafinuar me trup të plotë, Titano, të krijuar nga teknikat ultra-avangarde të prodhimit në mënyrë që pllakat të jenë të ndryshme njëra nga tjetra. Falë këtyre karakteristikave, materiali mund të trajtohet si gur natyror. Performancat jashtëzakonisht të larta teknike të Titano e bëjnë produktin perfekt për çdo përdorim pa cenuar ndikimin e ulët që ka në mjedis, siç dëshmohet nga çertifikatat Emas dhe ISO 14001.

Read more →
05
May

Amazzonia

Amazzonia është koleksioni i pllakave prej porcelani i përsosur për çdo sipërfaqe! Karakteristikat e shkëlqyera prej porcelani i bëjnë këto pllaka jashtëzakonisht të gjithanshme. Kjo është arsyeja pse koleksioni Amazzonia është perfekt për çdo ambient të brendshëm ose të jashtëm dhe çdo stil, qoftë klasik, bashkëkohor, elegant urban apo minimalist. Këto pllaka të korrigjuara si guri vijnë me një përfundim natyral për ambientet e brendshme dhe një fund anti-rrëshqitës me…

Read more →
20
Apr

Cemento Rasato Antracite

Materialet zgjerohen dhe zbulohen përmes detajeve të dritës, ato rezonojnë me forcë dhe bukuri deri në detajin e fundit. Pllakat Cemento Rasato Antracite stil dhe elegancë.

Read more →
16
Apr

Cemento Rasato Grigio

Pllaka dyshemeje dhe muri prej porcelani, shquhen për pamjen dhe ndjesinë e tyre autentike, këto pllaka të ngjashme të betonit i shërbejnë arkitekturës bashkëkohore dhe janë perfekte për hapësira banimi, komerciale dhe publike.

Read more →
04
Mar

Grigio

Grigio është material për dyshemenë që shërben si sfond për mure elegante, një shtresë reflektuese e cila sjellë elegancë dhe zbukuron ambientet tuaja. Ky material i jep dyshemesë sigurinë maksimale, dhe ngjyra nga jashtë mbetet e pandryshuar por sipërfaqja mund të jetë e mveshur për të reflektuar dritën dhe hijen.

Read more →
02
Mar

Bianco

Origjinaliteti që gjallëron secilën pjesë së shtëpisë suaj! Pllakat Bianco, nga prodhuesi superior Italian.

Read more →
02
Mar

Claymood Gray

Rezultati i përzierjes estetike i dy materialeve llak dhe çimento, mundëson që ambienti juaj të duket tërësisht ndryshe dhe unik!

Read more →