Mineral Chrome

PROJECT DETAILS

Pllaka prej porcelani të dalluara nga një larmi ngjyrash që shfaqin një efekt tre-dimensional.

#MineralChrome pllakat mund të përdoren për të mbuluar të gjitha llojet e sipërfaqeve, si brenda dhe jashtë.

RELATED PROJECTS

Pietra Baugè

Pllaka-

Chalon

Pllaka-

Agora

Pllaka-

Boulder

Pllaka-