Nature

PROJECT DETAILS

Me një gamë të hijeve të pasura natyrore të tokës, koleksioni i ri i pllakave qeramike të Natyrës sjell një kthesë bashkëkohore në materialet tipike të tokës.
Ngjyrat relaksuese dhe shkrirjet delikate të ngjyrave bashkohen me cilësitë e jashtëzakonshme të gurit prej porcelani, për të formuar pllaka të përshtatshme për të gjitha llojet e sipërfaqeve brenda dhe jashtë, si për dyshemetë ashtu edhe për veshjet e mureve.

RELATED PROJECTS

Timeless

Pllaka- Timeless-

Terrazzo

Pllaka- Terrazzo-

Terre Toscane

Pllaka- Terre Toscane-

Brickworks Muretto – Petra

Brickworks Muretto - Petra- Pllaka-