Metropolis

PROJECT DETAILS

Metropolis, një koleksion me efekt betoni që shkon përtej konceptit të pllakave modulare, drejt dizajnimit të hapësirave të vazhdueshme, në të cilat pllakat qeramike bëhen element i projektimit që mund të përdoren për të mbuluar të gjitha llojet e sipërfaqeve, si brenda dhe jashtë.

#Tecnomarket #metropolismud #metropolisgreige #metropoliswhite #metropolissilver ##metropolisbianco #qeramika #elegancë

RELATED PROJECTS

Opus

Opus- Pllaka-

Era

Era- Pllaka-

Supreme

Pllaka- Supreme-

Terrazzotech

Pllaka- Terrazzotech-