OPUS

PROJECT DETAILS

Pllakat OPUS prej çimentos janë rikthyer në modë në botën e larmishme të gresit të porcelanit. Me efektet e tyre delikate të ngjyrave, dekorimet e sofistikuara dhe modelimet elegante gjeometrike, koleksioni Opus prej porcelani me efekt çimentoje të cilat sjellin një bukuri të kohës së vjetër në çdo hapësirë ​​të shtëpis tuaj, duke krijuar një atmosferë emocionuese dhe shumë mikpritëse.

#Tecnomarket #opus #beige #grigio #multicolor #qeramika #elegancë

RELATED PROJECTS

Terre Toscane

Pllaka- Terre Toscane-

Brickworks Muretto – Petra

Brickworks Muretto - Petra- Pllaka-

Stile

Pllaka- Stile-

Ulivo

Pllaka- Ulivo-