Boulder

PROJECT DETAILS

Koleksioni Boulder merr frymëzim nga eleganca natyrore e gurit.
Këto pllaka janë kundër rrëshqitjes ku ju lejojnë të krijoni një vazhdimësi vizuale të mrekullueshme në çdo projekt.
Janë të përshtatshme për të gjitha llojet e sipërfaqeve, si brenda dhe jashtë.

RELATED PROJECTS

Pietra Baugè

Pllaka-

Chalon

Pllaka-

Agora

Pllaka-

Boulder

Pllaka-