Atelier

PROJECT DETAILS

Atelier është një koleksion i pllakave prej gurit të porcelanit pastel i krijuar për të plotësuar koleksionet e efektit të betonit, efektit të drurit, efektit të mermerit, efektit metalik dhe efektit të gurit në çdo mur të brendshëm ose të jashtëm në hapësirat tuaja.
Paleta moderne dhe e gjithanshme e Atelier shton një atmosferë të stilit të lartë në çdo mjedis bashkëkohor dhe është e përkryer për papafingo metropolitane dhe shtëpi të stilit nordik.
Këto pllaka monolit të formatit të madh janë vetëm 6.5 mm të trasha dhe vijnë në 8 ngjyra njëngjyrëshe, duke shtuar një prekje origjinale dhe elegante në çdo mjedis.

RELATED PROJECTS

Timeless

Pllaka- Timeless-

Terrazzo

Pllaka- Terrazzo-

Terre Toscane

Pllaka- Terre Toscane-

Brickworks Muretto – Petra

Brickworks Muretto - Petra- Pllaka-