Limpha

15
Jun

Limpha

Limpha është koleksioni i pllakave prej guri të porcelanit që frymëzohet nga gjethet e bukura dhe bimët ngjitëse, duke i shndërruar muret e thjeshta në një atributë për bukurinë e natyrës. Pllakat e modeluara nga koleksioni Limpha dallohen për shkathtësinë e tyre dhe vetitë teknike ekskluzive. Ato janë perfekte si për ambiente të brendshme ashtu edhe për të jashtme, ndërtesa të reja dhe të restauruara, shtëpi private dhe ndërtesa publike,…

Read more →
10
Jun

Brickworks Nuances

Variacionet e ngjyrave janë tiparet dalluese të këtyre pllakave dekorative, të cilat dallohen për dizajnin e tyre minimalist dhe bashkëkohor. Koleksioni Nuances përmban tetë ngjyra moderne - nga nuancat e ngopura të jeshiles dhe ngjyrës të kaltërt deri tek tonet më neutrale të bardhë e zi - njeashtu janë në versionin saten mat ose në versionin me shkëlqim. #Tecnomarket #Çeramikë #Sanitari #Elegancë #Brickworks #Nuances

Read more →
08
Feb

Earth by Pininfarina

Pllakat me dizajn industrial Pininfarina një koleksion me tekstura të sofistikuar të cilat gjenerojn një efekt të fuqishëm shumë-ndijor të ngrohtë dhe eterik, me një strukturë inovative mikro-3D në prekje. Koleksioni Toka nga Pininfarina shquhet për shkathtësinë e tyre të madhe, dekoret ndjellëse dhe dekorimet ekskluzive.

Read more →
06
Jan

Tavolato

Pllakat me efekt druri antik Tavolato shfaqin ngjyra të ngrohta dhe bashkëkohore. Ato lejojnë zgjidhje të gjithanshme dhe funksionale për ambientet rezidenciale dhe komerciale, duke përmbushur çdo kërkesë. Ato kanë një efekt të veçantë të kokrrizave të drurit dhe vijnë në formatin 120 cm dhe trashësi të ndryshme.

Read more →
20
Dec

Newood

Pllakat prej guri të porcelanit Newood dallohen për efektin dhe strukturën e tyre të veçantë të imitimit të drurit. Ato vijnë me një përfundim natyral për ambientet e brendshme dhe një përfundim kundër rrëshqitjes për pjesën e jashtme, duke krijuar kështu dysheme të mrekullueshme të pandërprera. Pllakat Newood me efekt druri vijnë në tetë nuanca të buta. Ato janë të këndshme për syrin dhe perfekte për ambiente të gjithanshme bashkëkohore.

Read more →
07
Dec

Manhattan

Koleksioni i pllakave të dyshemesë dhe të murit me efekt betoni #Manhattan shtojnë një skaj të guximshëm të sipërfaqeve bashkëkohore me nuancat e tyre neutrale. Ato janë perfekte për ndërtesa banimi dhe publike, mobilje urbane, arkitekturë moderne dhe projekte restaurimi.

Read more →
26
Oct

Marmoker

Koleksioni Marmoker me shkëlqimin dhe efektet e bukura të ngjyrave të mermerit, duke e bërë çdo atë shumë unike. Marmoker përfshin një përzgjedhje të gjerë ngjyrash dhe tekstesh, dhjetë madhësi dhe tre përfundime, duke i dhënë një avantazh bashkëkohor sipërfaqeve klasike të mermerit. Këto pllaka me karakteristika teknike të klasit të parë janë një zgjedhje e natyrshme nëse doni të shtoni një prekje luksoze dhe elegante në dyshemetë e mureve…

Read more →
12
Oct

Pietra Baugè

Pllakat Pietra Baugè vijnë në katër ngjyra duke filluar nga bezhë në ngjyrë rëre dhe nga gri të lehtë në antracit. Ekzistojnë gjithashtu si dekore për të zgjedhur e për të krijuar kompozime të pafundme. Këto pllaka vijnë me një përfundim natyral për ambientet e brendshme dhe kundër rrëshqitjes me trashësi 20 mm për pjesën e jashtme. Ato janë ideale për krijimin e vazhdimësisë vizuale të tarracave, oborreve, verandave dhe…

Read more →
07
Oct

Chalon

Chalon hedh një dritë mbi tokën tonë, mbi materialin që shpesh anashkalohet ose nuk njihet gjerësisht, mbi gurët unik që mbartin me vete gjurmë të kujtesës së lashtë dhe një histori që nuk mund të shkruhet. Sepse është thelbësore që ta mbajmë atë histori të gjallë, dhe kështu t’i japim jetë të re, duke e shpikur përsëri me një nuancë arkitektonike dhe të bëhet element bashkëkohor.

Read more →
04
Oct

Agora

Pllakat Agora, interpretojn uniformitetin elegantë të çeramikës. Pllakat #Agora përdoren për të shtruar dyshemenë e jashtme, materiali çeramik bëhet elementi që lidh sipërfaqet e ndryshme të përbërjes arkitektonike me tokën, duke i bashkuar pjesët në një mënyrë shumë tërheqëse.

Read more →