Marte

PROJECT DETAILS

Marte është një koleksion i frymëzuar nga bukuria e mermerit. Ai përfshin 17 ngjyra dhe 8 madhësi, duke zgjeruar bukurinë dhe ndjesinë natyrale të sipërfaqeve të ngjashme me mermerin. Zgjidhja perfekte për kompozime të reja dyshemeje dhe muresh. Veshjet me definicion të lartë dhe variacionet e ngjyrave nxjerrin në pah veçantinë e çdo detaji. Nuancat e hinta dhe ngjyrat intensive bëjnë që stilet klasike dhe bashkëkohore të takohen, duke krijuar shprehje të reja duke kombinuar bukurinë dhe prakticitetin.

RELATED PROJECTS

Steeltech

Pllaka- Steeltech-

Pietra Tiburtina

Pietra Tiburtina- Pllaka-

Opus

Opus- Pllaka-

Era

Era- Pllaka-