Marmosmart

PROJECT DETAILS

Koleksioni Marmosmart ka sipërfaqe të imta me efekt mermeri që paraqesin venime të thella, kontraste harmonike të hijeve dhe ngjyra të ndezura në dritë. Zgjidhja perfekte për kompozime të reja dyshemeje dhe muresh. Ju mund të zgjidhni nga nëntë tekstura, gjashtë madhësi dhe tre përfundime plotësuese që sigurojnë një përvojë autentike prekëse. Pllakat e gurit prej porcelani Marmosmart sjellin ngjyra harmonike dhe sofistikim në çdo ambient, duke bërë një takim klasik dhe bashkëkohor.

RELATED PROJECTS

Timeless

Pllaka- Timeless-

Terrazzo

Pllaka- Terrazzo-

Terre Toscane

Pllaka- Terre Toscane-

Brickworks Muretto – Petra

Brickworks Muretto - Petra- Pllaka-