Class Wood

PROJECT DETAILS

Koleksioni Class Wood përfshin katër ngjyra (Dove Grey, Grey, Brown dhe Walnut) dhe dy madhësi, perfekte për krijimin e ambienteve bashkëkohore.

RELATED PROJECTS

Terre Toscane

Pllaka- Terre Toscane-

Brickworks Muretto – Petra

Brickworks Muretto - Petra- Pllaka-

Stile

Pllaka- Stile-

Ulivo

Pllaka- Ulivo-