Metalwood

PROJECT DETAILS

Pllakat Metalwood shquhen për strukturën e tyre si druri dhe përfundimin metalik. Koleksioni përfshin gjashtë ngjyra dhe tetë përmasa (nga 10×60 cm deri në 60×120 cm). Karakteristikat teknike të jashtëzakonshme të Metalwood e bëjnë atë të përsosur për dyshemetë dhe muret e çdo projekti arkitekturor.

RELATED PROJECTS

Timeless

Pllaka- Timeless-

Terrazzo

Pllaka- Terrazzo-

Terre Toscane

Pllaka- Terre Toscane-

Brickworks Muretto – Petra

Brickworks Muretto - Petra- Pllaka-