Geowood

PROJECT DETAILS

Pllakat Geowood kanë përmasa 22,5×180 cm dhe kanë ngjyra që përmirësojnë teksturat e ndryshme, duke lejuar mundësi të pafundme krijuese. Ky koleksion krijon dysheme të ngrohta me efekt druri për ambiente nordike, magjepsëse, të rafinuara ose bashkëkohore me një ndjesi autentike. Pllakat e ngjashme me dru Geowood mund të vendosen në një model kurriz peshku, diagonal ose të drejtë bazuar në madhësinë dhe thellësinë e dhomës.

RELATED PROJECTS

Pietre di Paragone

Pietre di Paragone- Pllaka-

Geowood

Geowood- Pllaka-

Country Wood

Country Wood- Pllaka-

Architecture

Architecture- Pllaka-