Stile

28
Oct

Stile

Stile është një koleksion i ri prej porcelani me efekt guri që shquhet për estetikën e tij të sofistikuar dhe shumëllojshmërinë e gjerë të përfundimeve të sipërfaqes, që të kujton mjeshtërinë karakteristike të gurit origjinal. Koleksioni elegant dhe i gjithanshëm ofron një përzierje të përsosur të bukurisë dhe rezistencës. Katror dhe korrigjuar në mënyrë të përsosur, madhësitë modulare dhe shumëllojshmëria e përfundimeve të sipërfaqes, që të kujtojnë punimet tipike të…

Read more →
24
Oct

Ulivo

Pllakat e gurit prej porcelani Ulivo shquhen për efektin e tyre të pagabueshëm të kokrrave të drurit të ullirit, strukturën e imët dhe performancën e fortë. Nuancat e tyre me vija dhe qëndrueshmëria i bëjnë ato ideale për ambiente komode me një atmosferë Scandi.

Read more →
14
Oct

Onici

Pllakat Onici prej porcelani me efekt mermeri përsërisin bukurinë e kuarcit, nga e cila onyx (prandaj emri i koleksionit) është një shumëllojshmëri. Këto pllaka shfaqin nuancat klasike të mermerit me një skaj bashkëkohor. Koleksioni Onici përfshin gjashtë tekstura me një përfundim natyral ose të lëmuar, duke siguruar variacione të sofistikuara ngjyrash nga drita dhe hija. Pllakat e ngjashme me mermerin Onici janë bërë nga porcelani e cila ka performancë të…

Read more →
06
Oct

Resina

Pllakat me efekt betoni Resina dallohen për ngjyrat e tyre neutrale dhe thekset delikate. Sipërfaqja e tyre e barabartë siguron prekshmëri të lartë, ndërsa hijet e tyre delikate dhe ngjyrat e ngrohta neutrale ndjellin cilësitë e resines, duke i shndërruar papërsosmëritë në dekore të shkëlqyera. Pllakat e ngjashme me betonin Resina vijnë gjithashtu në formate më të mëdha për mundësi të pafundme krijuese.

Read more →
26
Sep

Metalwood

Pllakat Metalwood shquhen për strukturën e tyre si druri dhe përfundimin metalik. Koleksioni përfshin gjashtë ngjyra dhe tetë përmasa (nga 10x60 cm deri në 60x120 cm). Karakteristikat teknike të jashtëzakonshme të Metalwood e bëjnë atë të përsosur për dyshemetë dhe muret e çdo projekti arkitekturor.

Read more →
16
Sep

Marte

Marte është një koleksion i frymëzuar nga bukuria e mermerit. Ai përfshin 17 ngjyra dhe 8 madhësi, duke zgjeruar bukurinë dhe ndjesinë natyrale të sipërfaqeve të ngjashme me mermerin. Zgjidhja perfekte për kompozime të reja dyshemeje dhe muresh. Veshjet me definicion të lartë dhe variacionet e ngjyrave nxjerrin në pah veçantinë e çdo detaji. Nuancat e hinta dhe ngjyrat intensive bëjnë që stilet klasike dhe bashkëkohore të takohen, duke krijuar…

Read more →
05
Sep

Macro

Pllakat Macro prej guri porcelani rikrijojnë një model të rastësishëm dhe të parregullt në sipërfaqe elegante, me performancë të lartë dhe me një përfundim të lëmuar ose natyral. Imazhi i përgjithshëm rezulton nga kombinimi i gurëve, guralecave dhe fragmenteve të madhësive të ndryshme, të cilat përbëjnë një enigmë dinamike që përshtatet në mënyrë të përkryer në mjedise elegante dhe bashkëkohore. Këto pllaka me efekt terrazzo përmbajnë pjesë në të cilat…

Read more →
01
Sep

Class Wood

Koleksioni Class Wood përfshin katër ngjyra (Dove Grey, Grey, Brown dhe Walnut) dhe dy madhësi, perfekte për krijimin e ambienteve bashkëkohore.

Read more →
26
Aug

Meteor

Pllakat me efekt guri meteor vijnë në tetë ngjyra të ngrohta dhe me një përfundim natyral ose lappato. Ato janë tepër të gjithanshme dhe janë perfekte për hapësira rezidenciale, publike dhe komerciale me trafik të lartë.

Read more →
19
Aug

Marmosmart

Koleksioni Marmosmart ka sipërfaqe të imta me efekt mermeri që paraqesin venime të thella, kontraste harmonike të hijeve dhe ngjyra të ndezura në dritë. Zgjidhja perfekte për kompozime të reja dyshemeje dhe muresh. Ju mund të zgjidhni nga nëntë tekstura, gjashtë madhësi dhe tre përfundime plotësuese që sigurojnë një përvojë autentike prekëse. Pllakat e gurit prej porcelani Marmosmart sjellin ngjyra harmonike dhe sofistikim në çdo ambient, duke bërë një takim…

Read more →