Onici

PROJECT DETAILS

Pllakat Onici prej porcelani me efekt mermeri përsërisin bukurinë e kuarcit, nga e cila onyx (prandaj emri i koleksionit) është një shumëllojshmëri. Këto pllaka shfaqin nuancat klasike të mermerit me një skaj bashkëkohor. Koleksioni Onici përfshin gjashtë tekstura me një përfundim natyral ose të lëmuar, duke siguruar variacione të sofistikuara ngjyrash nga drita dhe hija. Pllakat e ngjashme me mermerin Onici janë bërë nga porcelani e cila ka performancë të lartë. Ato janë gjithashtu të disponueshme në formate më të mëdha, të cilat përmirësojnë ngjyrat dhe nuancat e ylberta të gurit natyror që i frymëzoi ato. Përfundimi i lëmuar rrit shkëlqimin e sipërfaqes dhe elegancën e përjetshme, ndërsa vetitë e shkëlqyera të gurit prej porcelani sigurojnë shkathtësi. Kjo është arsyeja pse ky koleksion është i përsosur për çdo ambient dhe çdo stil: klasik, bashkëkohor, elegant dhe i rafinuar.

RELATED PROJECTS

Steeltech

Pllaka- Steeltech-

Pietra Tiburtina

Pietra Tiburtina- Pllaka-

Opus

Opus- Pllaka-

Era

Era- Pllaka-