Brickworks Muretto – Petra

PROJECT DETAILS

Brickworks, në variantet Petra dhe Muretto, janë gama e re e mbulesave të gurit prej porcelani që janë perfekte për t’u kombinuar me çdo pllakë qeramike të betonit, mermerit, metalit, drurit ose gurit. Kjo gamë moderne, e gjithanshme ofron opsione elegante dhe kreative për zgjidhje të këndshme mbulimi. Shkathtësia dhe performanca e shkëlqyer teknike e gurit prej porcelani e bëjnë Brickworks zgjedhjen ideale për të gjitha llojet e aplikacioneve, nga projektet rezidenciale deri tek ato komerciale dhe publike, ku mund të përdoret për të shtruar me pllaka muret e dyqaneve, restoranteve, hoteleve dhe qendrave tregtare, si brenda ashtu edhe jashtë.

RELATED PROJECTS

Steeltech

Pllaka- Steeltech-

Pietra Tiburtina

Pietra Tiburtina- Pllaka-

Opus

Opus- Pllaka-

Era

Era- Pllaka-