Timeless

PROJECT DETAILS

Timeless është koleksioni i ri i pllakave të gurit porcelan të Casalgrande Padana për hapësira publike dhe komerciale, ku materialet janë ylli absolut. E kaluara dhe e ardhmja bashkohen për të krijuar koleksionin e ri Timeless. Këto pllaka japin një ndryshim modern guri porcelani me trup të plotë, materialet e pafundësisë që kanë bërë historinë e Casalgrande Padana. Pllakat Timeless dalin për ngjyrat e tyre neutrale, ndriçime të hollë drite dhe efekteve nuvolato, nivelin ndjeshëm të sipërfaqes së tyre dhe efektin karakteristik të sendit të betonit.

RELATED PROJECTS

Timeless

Pllaka- Timeless-

Terrazzo

Pllaka- Terrazzo-

Terre Toscane

Pllaka- Terre Toscane-

Brickworks Muretto – Petra

Brickworks Muretto - Petra- Pllaka-