Terrazzotech

PROJECT DETAILS

Terrazzotech japin një prekje moderne dhe tradicionale me stil të Venecias, një nga krijimet më origjinale dhe të njohura italiane me shekuj të historisë. Ky lloj pllake guri në formë porcelani të trupit të plotë. Kjo do të thotë se pjesa e jashtme dhe ajo e brendshme të pllakës janë të bëra nga materialet e njëjta, duke i dhënë asaj një rezistencë dhe durabilitet të lartë. Kjo teknologji e pllakave të trupit të plotë porcelani shpesh përdoret në mjediset e trafikut të lartë dhe hapësirat komerciale për shkak të aftësisë së tyre për të rezistuar ndaj presionit dhe stresit mekanik.

RELATED PROJECTS

Marmora

Marmora- Pllaka-

Chalon

Chalon- Pllaka-

Steeltech

Pllaka- Steeltech-

Pietra Tiburtina

Pietra Tiburtina- Pllaka-