Stile

PROJECT DETAILS

Stile është një koleksion i ri prej porcelani me efekt guri që shquhet për estetikën e tij të sofistikuar dhe shumëllojshmërinë e gjerë të përfundimeve të sipërfaqes, që të kujton mjeshtërinë karakteristike të gurit origjinal. Koleksioni elegant dhe i gjithanshëm ofron një përzierje të përsosur të bukurisë dhe rezistencës. Katror dhe korrigjuar në mënyrë të përsosur, madhësitë modulare dhe shumëllojshmëria e përfundimeve të sipërfaqes, që të kujtojnë punimet tipike të gurit, me performancë të shkëlqyer teknike, duke i bërë pllakat e gurit Stile të përshtatshme për çdo klimë dhe për një shumëllojshmëri të gjerë projektesh, duke filluar nga zona të mëdha tregtare dhe ndërtesa publike për punën e restaurimit.

RELATED PROJECTS

Timeless

Pllaka- Timeless-

Terrazzo

Pllaka- Terrazzo-

Terre Toscane

Pllaka- Terre Toscane-

Brickworks Muretto – Petra

Brickworks Muretto - Petra- Pllaka-