Ulivo

PROJECT DETAILS

Pllakat e gurit prej porcelani Ulivo shquhen për efektin e tyre të pagabueshëm të kokrrave të drurit të ullirit, strukturën e imët dhe performancën e fortë. Nuancat e tyre me vija dhe qëndrueshmëria i bëjnë ato ideale për ambiente komode me një atmosferë Scandi.

RELATED PROJECTS

Timeless

Pllaka- Timeless-

Terrazzo

Pllaka- Terrazzo-

Terre Toscane

Pllaka- Terre Toscane-

Brickworks Muretto – Petra

Brickworks Muretto - Petra- Pllaka-