Steeltech

PROJECT DETAILS

Efektet e ngrohta kromi të çelikut Corten shkrihen me ato të oksideve metalike, duke krijuar kombinime ngjyrash të sofistikuara. Kjo është ajo që bën pllakat e dyshemeve dhe murit me efekt metalik Steeltech të përsosura për ambiente moderne me një ndjesi urbane.

RELATED PROJECTS

Steeltech

Pllaka- Steeltech-

Pietra Tiburtina

Pietra Tiburtina- Pllaka-

Opus

Opus- Pllaka-

Era

Era- Pllaka-