Supreme

PROJECT DETAILS

Pllakat Supreme marrin frymëzim nga kristalizimi i kripës së shkëmbit, duke përsëritur ngjyrat, qëndrueshmërinë dhe shkëlqimin e saj. Kryeveprat e çmuara të natyrës nga shkëmbinjtë sedimentarë nga e gjithë bota janë rikrijuar në pllakat e gurit prej porcelani nga koleksioni i ri Supreme. Një udhëtim magjepsës në qendër të tokës për të zbuluar ngjyrat dhe tiparet prekëse të kristalit shkëmbor, një element i përdorur që nga kohërat e lashta për përfitimet e shumta.

RELATED PROJECTS

Steeltech

Pllaka- Steeltech-

Pietra Tiburtina

Pietra Tiburtina- Pllaka-

Opus

Opus- Pllaka-

Era

Era- Pllaka-