Country Wood

PROJECT DETAILS

Pllakat Country Wood shtojnë një prekje origjinale dhe të përjetshme në mjediset moderne të rafinuara. Ato pasqyrojnë bukurinë origjinale të drurit me një gamë të balancuar dhe natyrale ngjyrash, duke krijuar ambiente të ngrohta dhe komode si brenda ashtu edhe jashtë.

RELATED PROJECTS

Pietre di Paragone

Pietre di Paragone- Pllaka-

Geowood

Geowood- Pllaka-

Country Wood

Country Wood- Pllaka-

Architecture

Architecture- Pllaka-