Resina

PROJECT DETAILS

Pllakat me efekt betoni Resina dallohen për ngjyrat e tyre neutrale dhe thekset delikate. Sipërfaqja e tyre e barabartë siguron prekshmëri të lartë, ndërsa hijet e tyre delikate dhe ngjyrat e ngrohta neutrale ndjellin cilësitë e resines, duke i shndërruar papërsosmëritë në dekore të shkëlqyera. Pllakat e ngjashme me betonin Resina vijnë gjithashtu në formate më të mëdha për mundësi të pafundme krijuese.

RELATED PROJECTS

Marmora

Marmora- Pllaka-

Chalon

Chalon- Pllaka-

Steeltech

Pllaka- Steeltech-

Pietra Tiburtina

Pietra Tiburtina- Pllaka-