Basaltina

PROJECT DETAILS

Të projektuara me koncepte avangardë dhe një pasion të thellë për të rimenduar dhe ri-interpretuar elementët e natyrës,
Basaltina mishëron përzierjen midis materialeve natyrore dhe atë të intuitës bashkëkohore.

RELATED PROJECTS

Metropolis

Pllaka-

Limestone

Pllaka-

OPUS

Pllaka-

Basaltina

Pllaka-

Scroll Up