Kerinox

PROJECT DETAILS

Efektet metalike janë tipari dallues i koleksionit Kerinox, i cili përfshin katër ngjyra dhe tre përfundime plotësuese të sipërfaqes.
Pllakat e efektit metalik Kerinox kombinojnë estetikë moderne dhe të sofistikuar, ndjesi të prekshme dhe karakteristika teknike të klasit të parë, duke i bërë ato të përshtatshme për banim,
ndërtesa, arkitekturë komerciale siç janë hotelet dhe restorantet.
Pllakat prej gurit të porcelanit me efekt metalik mund të vendosen në kuzhina, dhoma gjumi, dhoma të jetesës dhe banjo.
Përfundimi natyral për ambientet e brendshme dhe përfundimi kundër rrëshqitjes për pjesën e jashtme ju lejojnë të krijoni një vazhdimësi harmonike vizuale.

RELATED PROJECTS

Timeless

Pllaka- Timeless-

Terrazzo

Pllaka- Terrazzo-

Terre Toscane

Pllaka- Terre Toscane-

Brickworks Muretto – Petra

Brickworks Muretto - Petra- Pllaka-