Earth by Pininfarina

PROJECT DETAILS

Pllakat me dizajn industrial Pininfarina një koleksion me tekstura të sofistikuar të cilat gjenerojn një efekt të fuqishëm shumë-ndijor të ngrohtë dhe eterik, me një strukturë inovative mikro-3D në prekje.
Koleksioni Toka nga Pininfarina shquhet për shkathtësinë e tyre të madhe, dekoret ndjellëse dhe dekorimet ekskluzive.

RELATED PROJECTS

Steeltech

Pllaka- Steeltech-

Pietra Tiburtina

Pietra Tiburtina- Pllaka-

Opus

Opus- Pllaka-

Era

Era- Pllaka-