Manhattan

PROJECT DETAILS

Koleksioni i pllakave të dyshemesë dhe të murit me efekt betoni #Manhattan shtojnë një skaj të guximshëm të sipërfaqeve bashkëkohore me nuancat e tyre neutrale.
Ato janë perfekte për ndërtesa banimi dhe publike, mobilje urbane, arkitekturë moderne dhe projekte restaurimi.

RELATED PROJECTS

Tavolato

Pllaka-

Newood

Pllaka-

Manhattan

Pllaka-

Marmoker

Pllaka-