Petra

PROJECT DETAILS

Frymëzuar nga eleganca natyrore e gurit, koleksioni i ri i porcelanit Petra sjell një ndryshim modern ndaj ngrohtësisë dhe bukurisë së kuarcitit, duke kapur të gjithë fuqinë dhe hijeshinë e tij. Hije delikate tokësore dhe ranore, nuanca dhe tonalitete neutrale me një dizajn modern, natyral të kombinuar me papërsosmëritë e lëna nga kalimi i kohës. Një koleksion që bashkon bukurinë elegante të kuarcitit me rezistencën dhe shkathtësinë e porcelanit.

#Tecnomarket #Çeramikë #Sanitari #Elegancë #Petra

RELATED PROJECTS

Pietre di Paragone

Pietre di Paragone- Pllaka-

Geowood

Geowood- Pllaka-

Country Wood

Country Wood- Pllaka-

Architecture

Architecture- Pllaka-