Timeless

22
May

Timeless

Timeless është koleksioni i ri i pllakave të gurit porcelan të Casalgrande Padana për hapësira publike dhe komerciale, ku materialet janë ylli absolut. E kaluara dhe e ardhmja bashkohen për të krijuar koleksionin e ri Timeless. Këto pllaka japin një ndryshim modern guri porcelani me trup të plotë, materialet e pafundësisë që kanë bërë historinë e Casalgrande Padana. Pllakat Timeless dalin për ngjyrat e tyre neutrale, ndriçime të hollë drite…

Read more →
26
Apr

Terrazzo

Një koleksion pllakash prej guri porcelani me modele të rastësishme dhe të pa rregullta shton një prekje elegante, duke krijuar sipërfaqe të bukura të pandërprera në dysheme dhe mure. Modeli i rastësishëm krijon një teksturë të përfshirë që replikon temën seminato, ku kontrastet e ngjyrave përmirësojnë ndjenjën natyrale të gurit.

Read more →
09
Nov

Terre Toscane

Pllakat e gurit prej porcelani nga koleksioni Terre Toscane kombinojnë bukurinë natyrore të gurit dhe qëndrueshmërinë e jashtëzakonshme dhe performancën e lartë të porcelanit. Ngjyrat e tyre të ngrohta i shtojnë hijeshi dhe elegancë çdo ambienti dhe stili: klasik, bashkëkohor, minimalist, metropolitane, ju e zgjidhni.

Read more →
03
Nov

Brickworks Muretto – Petra

Brickworks, në variantet Petra dhe Muretto, janë gama e re e mbulesave të gurit prej porcelani që janë perfekte për t'u kombinuar me çdo pllakë qeramike të betonit, mermerit, metalit, drurit ose gurit. Kjo gamë moderne, e gjithanshme ofron opsione elegante dhe kreative për zgjidhje të këndshme mbulimi. Shkathtësia dhe performanca e shkëlqyer teknike e gurit prej porcelani e bëjnë Brickworks zgjedhjen ideale për të gjitha llojet e aplikacioneve, nga…

Read more →
28
Oct

Stile

Stile është një koleksion i ri prej porcelani me efekt guri që shquhet për estetikën e tij të sofistikuar dhe shumëllojshmërinë e gjerë të përfundimeve të sipërfaqes, që të kujton mjeshtërinë karakteristike të gurit origjinal. Koleksioni elegant dhe i gjithanshëm ofron një përzierje të përsosur të bukurisë dhe rezistencës. Katror dhe korrigjuar në mënyrë të përsosur, madhësitë modulare dhe shumëllojshmëria e përfundimeve të sipërfaqes, që të kujtojnë punimet tipike të…

Read more →
24
Oct

Ulivo

Pllakat e gurit prej porcelani Ulivo shquhen për efektin e tyre të pagabueshëm të kokrrave të drurit të ullirit, strukturën e imët dhe performancën e fortë. Nuancat e tyre me vija dhe qëndrueshmëria i bëjnë ato ideale për ambiente komode me një atmosferë Scandi.

Read more →
14
Oct

Onici

Pllakat Onici prej porcelani me efekt mermeri përsërisin bukurinë e kuarcit, nga e cila onyx (prandaj emri i koleksionit) është një shumëllojshmëri. Këto pllaka shfaqin nuancat klasike të mermerit me një skaj bashkëkohor. Koleksioni Onici përfshin gjashtë tekstura me një përfundim natyral ose të lëmuar, duke siguruar variacione të sofistikuara ngjyrash nga drita dhe hija. Pllakat e ngjashme me mermerin Onici janë bërë nga porcelani e cila ka performancë të…

Read more →
06
Oct

Resina

Pllakat me efekt betoni Resina dallohen për ngjyrat e tyre neutrale dhe thekset delikate. Sipërfaqja e tyre e barabartë siguron prekshmëri të lartë, ndërsa hijet e tyre delikate dhe ngjyrat e ngrohta neutrale ndjellin cilësitë e resines, duke i shndërruar papërsosmëritë në dekore të shkëlqyera. Pllakat e ngjashme me betonin Resina vijnë gjithashtu në formate më të mëdha për mundësi të pafundme krijuese.

Read more →
26
Sep

Metalwood

Pllakat Metalwood shquhen për strukturën e tyre si druri dhe përfundimin metalik. Koleksioni përfshin gjashtë ngjyra dhe tetë përmasa (nga 10x60 cm deri në 60x120 cm). Karakteristikat teknike të jashtëzakonshme të Metalwood e bëjnë atë të përsosur për dyshemetë dhe muret e çdo projekti arkitekturor.

Read more →
16
Sep

Marte

Marte është një koleksion i frymëzuar nga bukuria e mermerit. Ai përfshin 17 ngjyra dhe 8 madhësi, duke zgjeruar bukurinë dhe ndjesinë natyrale të sipërfaqeve të ngjashme me mermerin. Zgjidhja perfekte për kompozime të reja dyshemeje dhe muresh. Veshjet me definicion të lartë dhe variacionet e ngjyrave nxjerrin në pah veçantinë e çdo detaji. Nuancat e hinta dhe ngjyrat intensive bëjnë që stilet klasike dhe bashkëkohore të takohen, duke krijuar…

Read more →
1 2 3 6