Timeless

22
May

Timeless

Timeless është koleksioni i ri i pllakave të gurit porcelan të Casalgrande Padana për hapësira publike dhe komerciale, ku materialet janë ylli absolut. E kaluara dhe e ardhmja bashkohen për të krijuar koleksionin e ri Timeless. Këto pllaka japin një ndryshim modern guri porcelani me trup të plotë, materialet e pafundësisë që kanë bërë historinë e Casalgrande Padana. Pllakat Timeless dalin për ngjyrat e tyre neutrale, ndriçime të hollë drite…

Read more →