Terrazzotech

17
Nov

Terrazzotech

Terrazzotech japin një prekje moderne dhe tradicionale me stil të Venecias, një nga krijimet më origjinale dhe të njohura italiane me shekuj të historisë. Ky lloj pllake guri në formë porcelani të trupit të plotë. Kjo do të thotë se pjesa e jashtme dhe ajo e brendshme të pllakës janë të bëra nga materialet e njëjta, duke i dhënë asaj një rezistencë dhe durabilitet të lartë. Kjo teknologji e pllakave…

Read more →