Stile

28
Oct

Stile

Stile është një koleksion i ri prej porcelani me efekt guri që shquhet për estetikën e tij të sofistikuar dhe shumëllojshmërinë e gjerë të përfundimeve të sipërfaqes, që të kujton mjeshtërinë karakteristike të gurit origjinal. Koleksioni elegant dhe i gjithanshëm ofron një përzierje të përsosur të bukurisë dhe rezistencës. Katror dhe korrigjuar në mënyrë të përsosur, madhësitë modulare dhe shumëllojshmëria e përfundimeve të sipërfaqes, që të kujtojnë punimet tipike të…

Read more →