Steeltech

25
Mar

Steeltech

Efektet e ngrohta kromi të çelikut Corten shkrihen me ato të oksideve metalike, duke krijuar kombinime ngjyrash të sofistikuara. Kjo është ajo që bën pllakat e dyshemeve dhe murit me efekt metalik Steeltech të përsosura për ambiente moderne me një ndjesi urbane.

Read more →