Pietra Tiburtina

06
Mar

Pietra Tiburtina

Koleksioni i pllakave të gurit prej porcelani të Pietra Tiburtina sjell në jetë pasurinë e çmuar dhe historinë italiane të plotë me hijeshi dhe histori, duke arritur një balancë të përsosur midis dizajnit, mjeshtërisë, kreativitetit dhe inovacionit. Rrëshqitjet e gurit shtrihen nga shpella të lashta tiburtine për të na çuar në një udhëtim nëpër histori. Romakët e lashtë përdornin travertinin - ose lapis tiburtinus, siç e quanin ata - si…

Read more →