Onici

14
Oct

Onici

Pllakat Onici prej porcelani me efekt mermeri përsërisin bukurinë e kuarcit, nga e cila onyx (prandaj emri i koleksionit) është një shumëllojshmëri. Këto pllaka shfaqin nuancat klasike të mermerit me një skaj bashkëkohor. Koleksioni Onici përfshin gjashtë tekstura me një përfundim natyral ose të lëmuar, duke siguruar variacione të sofistikuara ngjyrash nga drita dhe hija. Pllakat e ngjashme me mermerin Onici janë bërë nga porcelani e cila ka performancë të…

Read more →