Metalwood

26
Sep

Metalwood

Pllakat Metalwood shquhen për strukturën e tyre si druri dhe përfundimin metalik. Koleksioni përfshin gjashtë ngjyra dhe tetë përmasa (nga 10x60 cm deri në 60x120 cm). Karakteristikat teknike të jashtëzakonshme të Metalwood e bëjnë atë të përsosur për dyshemetë dhe muret e çdo projekti arkitekturor.

Read more →