Marte

16
Sep

Marte

Marte është një koleksion i frymëzuar nga bukuria e mermerit. Ai përfshin 17 ngjyra dhe 8 madhësi, duke zgjeruar bukurinë dhe ndjesinë natyrale të sipërfaqeve të ngjashme me mermerin. Zgjidhja perfekte për kompozime të reja dyshemeje dhe muresh. Veshjet me definicion të lartë dhe variacionet e ngjyrave nxjerrin në pah veçantinë e çdo detaji. Nuancat e hinta dhe ngjyrat intensive bëjnë që stilet klasike dhe bashkëkohore të takohen, duke krijuar…

Read more →