Marmora

11
Jul

Marmora

Kërkimi estetik, inovacioni teknologjik dhe proceset e sofistikuara kanë bërë të mundur replikimin e damarëve të ulët të krijuar gjatë shekujve në shkëmbinjtë sedimentarë në mbarë botën. Marmora është kombinimi i përsosur i dizajnit dhe veçorive teknike: vija të bukura të mbushura me dritë dhe kontraste të harmonishme ngjyrash i japin jetë një ekuilibri ideal të modeleve dhe strukturës, duke evokuar mermerin më të mirë që natyra ka për të…

Read more →